spoed afleveringen gemist
Trauma Centrum terugkijken? St. Antonius Ziekenhuis.
Met patiënten en zorgverleners samen in de hoofdrol. Naast de verhalen vanaf de afdeling Spoedeisende Hulp en Kindergeneeskunde waar kinderen en jongeren soms met spoed onderzocht en behandeld moeten worden werden ook verschillende bijzondere operaties in beeld gebracht. Bijvoorbeeld op het gebied van cardiologie, oncologie en longgeneeskunde. Wilt u een van de afleveringen van Trauma Centrum terugkijken? Hieronder vindt u alle afleveringen op een rij.
RTL XL.
Uitzending gemist van Show, Shownieuws Eddy Wally 82 met spoed naar ziekenhuis, op SBS 6.
Eddy Wally 82 met spoed naar ziekenhuis. 19 Juni 2015. Bekijk hier alle afleveringen van Show. Uitzending gemist SBS 6. Recente uitzendingen van Show. Shownieuws Late Editie. 28 Januari 2020. Aflevering 27, Seizoen 2020. Shownieuws Vroege Editie. 28 Januari 2020. Aflevering 17, Seizoen 2020. Shownieuws Late Editie. 27 Januari 2020. Aflevering 26, Seizoen 2020. Shownieuws Vroege Editie. 27 Januari 2020. Aflevering 16, Seizoen 2020. Shownieuws Late Editie. 26 Januari 2020. Aflevering 25, Seizoen 2020. Shownieuws Late Editie. 25 Januari 2020. Aflevering 24, Seizoen 2020. Shownieuws Late Editie. 24 Januari 2020. Aflevering 23, Seizoen 2020. Shownieuws Vroege Editie. 24 Januari 2020. Aflevering 15, Seizoen 2020. Shownieuws Late Editie. 23 Januari 2020. Aflevering 22, Seizoen 2020. Shownieuws Vroege Editie. 23 Januari 2020. Aflevering 14, Seizoen 2020. Uitzending gemist op Nederland 1. Uitzending gemist op Nederland 2. Uitzending gemist op Nederland 3. Uitzending gemist op RTL 4. Uitzending gemist op RTL 5.
De Noodcentrale Aflevering 1 van Seizoen 1 gemist? Je ziet meer met Kijk.nl.
Aflevering 1, Seizoen 1. De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 geen spoed, wel politie en 112 spoed met sirene. De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht en Rotterdam.
Dienders Agenten in opleiding gemist? Kijk op npo3.nl.
15 jan 2020, 2205.: De spanning om voor het eerst in uniform de straat op te gaan is groot. Waar de één volledig dichtklapt bij het eerste contact met burgers, belandt de ander in een groot conflict met een collega.
De Noodcentrale gemist? Kijk hier alle gemiste uitzendingen!
UPDATE Bekijk het complete speelschema van Ajax. Loting halve finales Songfestival 2020 dinsdag live op NPO 1 en Gids.tv. Eredivisie: het programma voor speelronde 21. Kijkcijfers zondag: Heel Holland Bakt verslaat alle concurrentie. Eerste Hunger Games film maandag te zien op Net 5. Drive to Survive seizoen 2 vanf 28 februari te zien. Bekijk meer op GiDS.tv. De Noodcentrale gemist.
De Noodcentrale Aflevering 2 van Seizoen 1 gemist? Je ziet meer met Kijk.nl.
Aflevering 2, Seizoen 1. De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 geen spoed, wel politie en 112 spoed met sirene. De politie in Zuid-Nederland heeft het druk met overvallen op winkels en supermarkten.
RTV Oost.
OverUit de Kunst. Uitslagen en standen. Verkiezingsprogramma van Overijssel. Overijssel in actie. Over RTV Oost. Wat vind jij? OverUit de Kunst. Uitslagen en standen. Verkiezingsprogramma van Overijssel. Overijssel in actie. Treinverkeer tussen Deventer en Zutphen hervat na aanrijding met object. Garage van failliete Havi definitief dicht: vijftien mensen op straat. Tessa 24 is lerares in China en ziet Peking door coronavirus in spookstad veranderen. Duitser opgepakt na inrijden op omstander en rammen twee auto's' in Enschede. Zo gaat een orgaantransport met spoed: Zwolse agenten scheuren met 200 kilometer per uur over de snelweg.
Spoedtransport gemist? Start met kijken op NPO Start.
BNNVARA 4 min. De politie moet arresteren bij een spoedtransport van de ambulance. Bekijk de hele aflevering. Deel deze pagina. 3 Wo 22 jan 2210.: 2 Wo 15 jan 2205.: 1 Wo 8 jan 2200.: 6 Do 19 dec 2145.:
afleveringen spoed.
Spoed Seizoen 8 Aflevering 5 VTM. Meer weergeven Minder weergeven. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld. Compilatie seizoen 16: Het beste van Jeroom De Slimste Mens ter Wereld Duur: 1217. VIER 518.211 weergaven. VTM NIEUWS VTM Koken Stadion Het Weer VTM Tickets VTMKIDS. Adverteren Jobs Opname bijwonen Product Placement Gebruiksvoorwaarden Bijzondere voorwaarden Privacy cookiestatement Wedstrijdreglement Ontdek de locaties. Heb je een vraag? Route naar VTM Schrijf me in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontdek onze apps Homeshopping Registreer om volledige afleveringen te bekijken. Spoed S01E01 Video Dailymotion. bol.com Spoed Aflevering 1-8 Dvd, Truus Druyts Dvd's. In het AZ van Antwerpen gaat het er hard aan toe: een autoongeluk, een vrouw beroofd, een overval, een verkrachting dat alles gaat ten kosten van een Personeelsuitrukking van dienst ziekenhuis SPOED. met afleveringen 1-8 van Seizoen 1.
TV-serie Team Spoedeisende Hulp Medisch Spectrum Twente.
Hoe verwerk je minder leuke gebeurtenissen? Op de Spoed Eisende Hulp afdeling van een ziekenhuis weet je nooit hoeveel patiënten er op welk tijdstip, op welke manier ambulance, traumahelikopter of eigen vervoer, met welke gezondheidsproblemen binnenkomen. Het werken op de SEH vraagt om veel kwaliteiten zoals stressbestendigheid, flexibiliteit, brede kennis en kunde, oor en oog voor de patiënt, snel kunnen nadenken en handelen en goed kunnen samenwerken. Onze SEH-artsen, verpleegkundigen en secretaresses werken 24/7 nauw samen om zo snel mogelijk de oorzaak van het gezondheidsprobleem te achterhalen en de juiste behandeling te kunnen starten. Met als doel de patiënt en zijn/haar familieleden in een onzekere periode zo goed mogelijk te begeleiden. Hierbij werkt het team samen met andere afdelingen binnen ons ziekenhuis. Maar ook met huisartsen, ambulancediensten, helikopterdiensten en thuiszorginstellingen. Allemaal onderwerpen die tijdens de opnames en gesprekken aan bod komen. Kortom een unieke kans om een kijkje in de keuken van onze SEH te nemen! Het televisieprogramma bestaat uit 10 afleveringen.
SBS6.
In Trauma Centrum krijg je een kijkje in het dagelijks leven van ziekenhuispersoneel en de patiënten van verschillende ziekenhuizen in Nederland. Trauma Centrum is een interessant programma dat een echt kijkje achter de schermen van een ziekenhuis geeft! Trauma Centrum terugkijken?

Contacteer ons